خرید نهال گردو, فروش نهال گردو, قیمت نهال گردو, هرس نهال گردو, عکس نهال گردو, قلمه زدن درخت گردو, نهالستان گردو, آموزش کاشت گردو, احداث باغ گردو, ارقام نهال گردو, مشخصات نهال گردو, بذر گردو, بهترین نهال گردو, خرید اینترنتی نهال گردو

مرجع تخصصی گردو در ایران | احداث باغ گردو

احداث باغ گردو

احداث باغ گردو

گردو درختی چند ساله و مقاوم است که پس از رشد کامل هر درخت تا 18 کیلوگرم محصول می دهد. محصول نهایی دارای برچسب بالایی است ، طرفداران زیادی در کشور دارد و از ظرفیت صادراتی بالایی برخوردار است.
اگر در حال ساخت باغ گردو هستید ، نیازی به سرمایه گذاری و کاشت مجدد برای سالها نیست. از آنجا که درخت گردو یکی از درختان با عمر طولانی است ، می توان آن را برای دهه ها برداشت کرد و هر سال با رشد مقدار برداشت افزایش می یابد.
با احداث باغ گردو از گونه های پیوندی ، می توان برداشت را از سال پنجم آغاز کرد ، و حجم تولید سالانه افزایش می یابد.
اصول مهم مدیریت باغ گردو:
هنگام پرورش درختان گردو ، عوامل مختلفی در دستیابی به بیشترین عملکرد دخیل هستند ، بنابراین یک عامل یا ترکیبی از چندین عامل می تواند عملکرد یک باغ را کاهش دهد. عامل محدود کننده می تواند بدون تغییر باشد. به این معنا که پس از احداث باغ ، امکان حذف آن وجود ندارد و می تواند به شکست کامل باغبان منجر شود. این عوامل شامل تنوع ، پایه ، عمق و ساختار خاک ، کمیت و کیفیت آب است.
بنابراین ، قبل از ساختن باغ ، لازم است بررسی شود که آیا این عوامل مطابق با الزامات گردو هستند. عوامل محدود کننده متغیر شامل عملیات مختلف در باغ یا مدیریت باغ مانند آبیاری ، تغذیه ، هرس و آموزش ، کنترل آفات ، بیماری ها و علف های هرز و روش های برداشت می باشد که در صورت بهینه بودن می توانند بر بهره وری باغ تأثیر مثبت بگذارند. این مقاله به طور خلاصه هر یک از عملیات اساسی مدیریت را شرح می دهد.
1. انتخاب مکان مناسب برای باغ گردو خود بر اساس عمق خاک ، آب و هوا ، دسترسی به خدمات و غیره
2. نمونه برداری صحیح از آب و خاک برای تجزیه خاک در آزمایشگاه معتبر قبل از احداث باغ.
3. با شخم عمیق زمین حیاط خانه خود را آماده کنید.
4. نهال های پیوند شده از انواع مناسب تجاری گردو را آماده کرده و به درستی رشد دهید.
5- آموزش مناسب و هرس درختان در طی 5-4 سال پس از کاشت.
6. تغذیه و آبیاری ، ترجیحاً به صورت قطره ای یا حبابی (کود برای آبیاری).
7. كنترل آفات ، بيماريها و علف هاي هرز در طي فصل رشد.
انتخاب مکان مناسب برای ساخت باغ های گردو:
در ساخت باغ گردو از آب و هوا و خرد آب و هوا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مهمترین خطرات اقلیمی یخبندانهای زودرس یا دیرهنگام ، سرمای زمستان و دمای تابستان است. در صورت همزمانی عوامل دیگر ، شرایط مناسب تولیدکننده را در موقعیت اقتصادی مطلوبی قرار می دهد. بارندگی زیاد و رطوبت نسبی در اوایل بهار و تابستان میزان بروز گردو را افزایش می دهد ، اما انواع گردو که در اواخر رشد قرار دارند معمولاً از آلودگی مصون هستند. در آب و هوای بسیار خشک ، درختان احتمالاً رشد خوبی دارند اما میوه ها رشد خوبی ندارند. اگر رطوبت نسبی کم باشد ، میوه های گردو باعث سوختگی پوست (سیاه شدن) می شوند. دامنه های کوهستان برای ساخت باغ های گردو مناسب است ، به شرطی که خاک خوب باشد.
عامل تعیین کننده دیگر در بهره وری و بهره وری نهایی یک باغ دسترسی به آب کافی با کیفیت مطلوب است. درختان گردو هر ساله در طول چرخه زندگی خود مراحل مختلف رشد و نمو را طی می کنند ، از جمله جوانه زنی ، گلدهی و تشکیل میوه ، رشد رویشی ، تشکیل گل و تشکیل جوانه گل ، رشد میوه و جنین (مغز). هرگونه بی احتیاطی در آبیاری منجر به کاهش جدی عملکرد و رشد رویشی در سال جاری و حتی در سال آینده خواهد شد.
عواقب کمبود آب بسته به مرحله رشد متفاوت است. با این حال ، حساس ترین مرحله مربوط به کمیت و کیفیت محصول ، یعنی تشکیل جوانه های گل ، بلوغ و رنگ مغز ، در جولای و آگوست رخ می دهد ، بنابراین کمبود آب در طول این دو ماه منجر به رشد متوقف می شود ، کاهش وزن مغز ، افزایش انقباض و تیرگی ، مغز و حتی کاهش باردهی در سال آینده (کاهش در تشکیل جوانه های میوه).
دمای بالاتر از 38 درجه باعث سوزاندن پوست جنین گردو و کاهش کیفیت هسته و توخالی شدن آن می شود. اگر آفتاب سوختگی به دلیل دمای بالا رخ دهد ، قسمتی از مغز چروکیده ، تیره شده و به پوست می چسبد ، که بعضاً به آن گردو می گویند. اما این توخالی با اولین گرمای فصل همراه است که بدون نشانه ای از سوختگی پوست پیش می رود. گردو در تابستان و زمستان به شدت به سرما و گرما حساس است. در طول خواب زمستانی ، گردو می تواند -18 درجه سانتیگراد را بدون آسیب جدی تحمل کند ، اما با شروع رشد ، 2-3 درجه سانتیگراد باعث از بین رفتن برگ ها ، شاخه ها و گل ها می شود ، در نتیجه بازده کمتری دارد.
درختان بزرگ گردو در زمستان نسبتاً مقاوم هستند. با این حال ، مقاومت در برابر سرما در برابر درختان جوان (نهال) بسیار کمتر است ، بنابراین در سالهای اولیه توصیه می شود از تنه درختان با پارچه یا کف گردو محافظت کنید (برای پوشاندن لوله های آب). مشکل دیگر این است که در بیشتر ژنوتیپهای رایج گردو در کشور و استان آذربایجان غربی ، رشد خیلی زود در بهار آغاز می شود و در اثر سرمازدگی متوسط ​​در اوایل بهار آسیب می بیند. این روند ، به ویژه در حال حاضر ، به دلیل تغییرات آب و هوایی ، مانند بارش برف کمتر در زمستان و زمستان های گرم ، شدت یافته است.
در سالهای اخیر ، خسارت ناشی از یخبندانهای بهاره در بسیاری از مناطق ایران منجر به از بین رفتن کل محصول گردو شده است. در طی یخبندان (-11 درجه سانتیگراد) سال 1393 در 11 آوریل ، بسیاری از اندام های حیاتی گردو ، مانند ساقه و شاخه های تشکیل دهنده میوه ، به طور کامل از بین رفتند. گردو انواع دیر برگ مانند چندلر ، فارنور و یا Franket ، مانند درختان سیب ، هنگامی که خطر یخ زدگی بهار برطرف می شود ، گل می دهند. پرورش این ارقام در بیشتر ایران ، به استثنای مناطق بسیار مرتفع و عرض های جغرافیایی زیاد ، از نظر طول فصل رشد مشکلی ایجاد نمی کند.
شدت نور زیاد و دمای بالای تابستان (جولای و آگوست) ، همزمان با بحران کمبود آب و حداکثر تبخیر و تعرق ، می تواند با بستن منافذ ، ظرفیت فتوسنتز باغ را کاهش دهد. درجه حرارت بالا ، همراه با استرس کم آبی در طول فصل رشد ، باعث کوچک شدن و سیاه شدن مغز گردو می شود و مغز را برای دستیابی به پوست سبز تسریع می کند ، که بر زمان برداشت و کیفیت محصول تأثیر منفی می گذارد.
خاک:
در تعیین مناسب بودن یک قطعه زمین مشخص برای یک باغ گردو ، مهمترین خصوصیات فیزیکی که باید در نظر گرفت عمق و بافت خاک است. سیستم ریشه نهال های گردو آنقدر گسترده است که برخی ریشه ها می توانند به سه متر یا بیشتر نفوذ کنند ، این باعث می شود درختان گردو در خاک های عمیق و یکنواخت با ساختار لوم متوسط ​​رشد کنند.
بنابراین ، هرگونه محدودیت فیزیکی یا شیمیایی که از ریشه زنی گردو جلوگیری کند ، رشد و اندازه درخت را به طور مستقیم کاهش می دهد و به طور کلی درختان گردو باید در خاک ماسه ای کم عمق یا خاک رس سنگین پرورش داده شوند. در چنین خاکهایی ، به دلیل حجم محدود خاک ، نه تنها مقدار مواد مغذی موجود در درخت حداقل است ، بلکه همچنین به دلیل توانایی محدود ذخیره آب ، در ماههای گرم تابستان ، استرس ناشی از کمبود آب می تواند منجر شود رشد کوتاه مدت و حتی مرگ درختان.
میزان حاصلخیزی خاک که تابعی از خصوصیات بیوفیزیکی و شیمیایی خاک است ، با افزایش بهره وری یا پایداری آن ارتباط مستقیم دارد. در خاک های کم عمق جوان و دارای بافت سبک ، تعدادی از مشکلات به دلیل کمبود مواد آلی و معدنی بوجود می آیند. این موارد شامل تراکم سطح ، عدم تشکیل سنگدانه ، تخریب ساختار خاک ، کاهش مقاومت در برابر تراکم ناشی از آن ، احتباس کم آب و غذا و ظرفیت تبادل کاتیونی است.
پاسخ خاک (pH) در اکثر سرزمینهای ایران از 7/7 تا 8/2 است که نشان دهنده قلیائیت متوسط ​​خاک است و در این دامنه پاسخ خاک ، تحرک بسیاری از عناصر غذایی ، به ویژه عناصر کمیاب مختل می شود. از دیگر ویژگیهای خاکهای ایران افزایش واکنش خاک در لایههای تحتانی خاک است که نشان دهنده تشکیل لایههای کربنات آهکی به دلیل انتقال آهک به لایههای فوقانی است که خود نشانگر مقدار کمی رس و خاک سبک است. ساختار ... ظرفیت تبادل کاتیونی خاکهای سبک کمتر است و بین 4 تا 10 میلی آمپر است و اکنون درصد آن در گرم تغییر می کند که بسیار کمتر از حد مطلوب است.
درختان گردو به دلیل تعرق زیاد و ریشه زایی زیاد مستعد مسمومیت با بور هستند. آستانه تحمل درختان گردو به بور 75 / --5 است. این سهم به میلیون ها نفر رسیده است. مسمومیت به دلیل محتوای بیش از حد بور در آب (تجمع بیش از 300 ppm) در برگها منجر به سوختگی در نوک و لبه های برگ و در نهایت سقوط زودرس درختان گردو می شود. درختان مسموم از دور به نظر می رسند گویی در آتش سوخته اند.
طرح و طرح در حال رشد:
یک باغ گردو زمانی به حداکثر باردهی خود می رسد که فضای اختصاص یافته را با تاج درخت بپوشاند و همچنین نور آفتاب را برای شاخه های پایین میوه فراهم کند. در مراحل اولیه ساخت باغ گردو ، تولید مستقیماً با تعداد درختان کاشته شده ارتباط دارد. شرایط اقتصادی خواستار افزایش بیشترین درخت ممکن برای تولید اقتصادی در واحد سطح است.
بدیهی است که با افزایش سن درختان و خوشه ها باید از تعداد درختان کاسته شود. به طور کلی ، درختان گردو فتوفیلی هستند و این منجر به این واقعیت می شود که اگر آنها نور کافی دریافت نکنند ، ظرفیت فتوسنتز آنها کاهش می یابد ، و کمیت و کیفیت میوه به طور چشمگیری کاهش می یابد ، بنابراین باید تلاش شود تا روش صحیح شکل گیری انتخاب شود (آموزش) و هرس و فاصله صحیح بین کاشت ها برای به حداکثر رساندن میزان نور رسیدن به تاج درختان.
تنوع و پایه به طور مستقیم بر تعداد درختان کاشته شده در واحد سطح تأثیر می گذارد. به ازای هر متر مربع افزایش فاصله بین کاشت ، عملکرد باغ از بین می رود. به عنوان مثال ، یک باغ گردو با فاصله 7 7 متر ، از 10 سالگی و بالاتر 3200 کیلوگرم تولید می کند ، اما بعد از 14 سال همان باغ به 11 11 11 متر می رسد. ارقام گردو به طور معمول از نظر عملکرد ، قدرت و اندازه نهایی متفاوت هستند.
سیستم های آبیاری:
برای دستیابی به حداکثر عملکرد کمی و کیفی ، آبیاری گردو برای باغات ضروری است. کاهش عملکرد در کرتهای دیم در مقایسه با کرتهای آبی ، بسته به نوع خاک و نوع رقم ، 50-15٪ گزارش شده است. همچنین کیفیت محصول (اندازه و رنگ مغز) در قسمتهای آبیار حداکثر است. به استثنای مناطقی از جهان که آب آبیاری محدود نیست ، امروزه در اکثر نقاط جهان که منابع آب سطحی و زیرزمینی محدود است ، روشهای جدید آبیاری بر اساس مفهوم تعادل آب ایجاد شده است. به طور کلی ، با ارزیابی ضرایب ET ، KC ، میزان بارندگی م andثر و در نظر گرفتن ساختار خاک ، عمق ریشه زایی ، کارایی روش آبیاری ، مقدار آب انباشته موجود (رطوبت بین پژمردگی دائمی و بهره وری مزرعه) و میزان رطوبت مجاز (AD ) منحنی ET جمع شده ، تاریخ دقیق آبیاری تعیین می شود.
استفاده از این روش ها نیاز به دانش فنی بالا ، دستگاه های کنترل رطوبت خاک ، شبکه های آبیاری و استفاده از روش های آبیاری تحت فشار دارد ، به عنوان مثال: 4 تا 5 ساعت آبیاری در هفته با سیستم Baboller طول می کشد.
طبق مشاهدات ، ریشه زایی درختان گردو طولی است ، به طوری که حداکثر تعداد ریشه های فعال از نظر جذب آب و مواد مغذی در لایه 0-30 سانتی متر است و فاصله بین ردیف ها اجباری است. عرض نوار آبیاری سال به سال افزایش می یابد ، که به نوبه خود نیاز به افزایش تقاضای آب دارد.
به عبارت دیگر ، با افزایش سن درختان ، با هر بار آبیاری باید خاک بیشتری مرطوب شود. تأخیر در آبیاری ، به ویژه هنگامی که میزان رطوبت موجود در اطراف ریشه درختان به جریانهای بیش از حد و در خاکهای سبک ، ماسه ای ، کم عمق و دمای بالا در جولای و آگوست کاهش یابد ، در نتیجه ET افزایش می یابد (تبخیر و تعرق). حتی تخلیه مجاز 40 تا 30٪ از رطوبت موجود در اطراف ریشه برای درختان گردو با میزان تعرق بالا و در اوج رشد سایبان بسیار خطرناک است. در چنین مواردی ، بهتر است مرتباً با سطح زهکشی پایین آبیاری شود .
واضح است که در صورت کمبود آب ، این مقدار آب نمی تواند از طریق آبیاری سطحی تأمین شود ، اما به گفته کارشناسان فنی ، باید از روش های تأمین آب تحت فشار استفاده شود ، نیاز به درختان گردو حدود 7500 متر مکعب در هکتار تخمین زده می شود.
در صورت عدم بارش موثر ، زمان اولین و آخرین آبیاری از نظر پایداری محصول بسیار مهم است. اولین آبیاری ، اگر باران های زمستانی و بهاری کافی باشد ، در اول ژوئن انجام می شود و رطوبت جمع شده در خاک کافی است. مشاهده در اوایل ماه مه نشان می دهد که رطوبت اطراف ریشه های فعال به شدت کاهش می یابد. در چنین مواردی آبیاری باید زود انجام شود تا درخت از نظر رشد بعدی مشکلی نداشته باشد.آخرین آبیاری باید در اواسط مهر انجام شود.
بدیهی است که در صورت عدم وجود بارندگی م effectiveثر (همراه با بارندگی قابل نفوذ در خاک) ، این مقدار آب فقط تا اواسط ماه اکتبر نیاز درختان گردو را برآورده می کند. رطوبت ناشی از درختان گردو در ماه های نوامبر و دسامبر تأثیرات منفی بسیاری بر دوام و عملکرد درخت در سال آینده دارد.
گردو درختی است که به آب ، فواصل آبیاری و روش های آبیاری حساس است ، آبیاری های مکرر و طولانی مدت خاک را مرطوب نگه می دارد و شکافهای جمع را با آب پر می کند و در آخر ریشه و پوسیدگی گردو را خفه می کند. هنگامی که میوه های گردو شکل گرفتند و به حداکثر رشد خود رسیدند ، آبیاری باید متوقف شود و درخت گردو نباید آبیاری شود. زیرا با آبیاری فراوان ، وقتی میوه رسیده است ، پوست استخوانی بسته می شود ، زیرا دیگر نمی تواند حجم و شکل آن را به میزان زیادی تغییر دهد.
آبیاری زیاد در پایان تابستان باعث یخ زدگی زمستان و خشک شدن شاخه ها می شود ، تعداد گلها را در بهار کاهش می دهد و بنابراین باعث کاهش محصول می شود. کمبود آب در ماه ژوئن از نظر اندازه میوه و رشد گیاه و در ماه جولای در تشکیل جوانه های میوه (سال آینده) و هسته گردو ، اثرات مخربی ایجاد می کند. اگر کمبود آب در ماه اوت-سپتامبر بر کیفیت کامل هسته گردو و خشک شدن شاخه ها تأثیر منفی بگذارد. آبیاری درختان گردو از نیمه دوم ماه مه آغاز می شود و بسته به نوع خاک و سن درختان در فواصل 12-16 روز تکرار می شود.
کفپوش باغ و کنترل علفهای هرز:
هدف از نگهداری کف باغ کنترل علفهای هرز ، حفظ ساختار خاک ، جلوگیری از تراکم ناشی از حرکت ماشین و توانایی استفاده از محصولات پوششی یا محصولات برای افزایش عملکرد یا بهره برداری اقتصادی است. بنابراین ، مدیریت کف باغ بسته به حاصلخیزی خاک ، روش آبیاری ، فاصله کاشت و دسترسی به مکان متفاوت خواهد بود. با این وجود ، فاکتورهای ذکر شده در بالا هنگام تصمیم گیری در مورد نگهداری کف باغ و استراتژی کنترل علف های هرز باید در نظر گرفته شوند.
یکی از روشهای نگهداری کف باغ و کنترل علفهای هرز ، شخم کامل و علفهای هرز دیسک در اوایل اردیبهشت است که با خشک نگه داشتن کف باغ و گرم نگه داشتن خاک تا حدی خطر یخ زدگی شدید را کاهش می دهد. این عمل علاوه بر مصرف بی رویه سوخت و انرژی ، علف های هرز مهم را کنترل نمی کند ، بلکه منجر به فشردگی خاک و خراب شدن نفوذپذیری خاک در اطراف ریشه درختان ، خرد شدن سطح سطح خاک و افزایش تبخیر می شود و حتی باعث گسترش می شود. بعضی از علف های هرز غیرجنسی می شوند و جمعیت کنه ها استفراغ می شود.
بنابراین ، نه تنها نیازی به برداشت دیسک نیست ، بلکه بدیهی است که یک استراتژی مطلوب مبتنی بر استفاده از علف کش ، کاه یا مالچ پلاستیک و رشد گیاهان سبز (یونجه و شبدر) با گزینه برداشت قبل از برداشت باید اتخاذ شود. به اندازه کافی آب ، چمن را درمان کنید. رشد آرام ، مانند زمین فوتبال ، مزایای زیادی برای رشد درختان گردو دارد. استفاده از روسازی یا تخته سنگ در پای درختان گردو فواید زیادی نیز دارد ، از جمله کنترل علف های هرز و کاهش تبخیر خاک.
خرید و سفارش بهترین انواع نهال گردو:
در این مقاله ، ما دستورالعمل های ساخت باغ گردو و اصول مهم مدیریت باغ گردو را مرور کردیم. همانطور که می خوانید ، رعایت اصول مهم مدیریت باغ گردو یکی از اصول اصلی ساخت باغ های گردو است.
نهالستان رویال نهال آرمین قاسمی با ارائه بهترین و با کیفیت ترین نهال های دوسالانه ، پیوندی ، خوشه ای ، ژنوتیپی ، چندلر ، فارنور و ... آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید نهال گردو با شماره 09141811520 تماس بگیرید متخصصین ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند

جهت دیدن آموزش احداث باغ گردو به کانال تلگرام ما مراجعه و یا احداث باغ گردوی خود را به ما بسپارید همین حالا با 09141811520 تماس بگیرید

احداث باغ نهال گردو چندلر پیوندی

احداث باغ نهال گردو پدرو پیوندی

احداث باغ نهال گردو فرانکت پیوندی

احداث باغ نهال گردو فرنور پیوندی

احداث باغ نهال گردو روند پیوندی

احداث باغ نهال گردو لارا پیوندی

احداث باغ نهال گردو هارتلی پیوندی

احداث باغ نهال گردو وینا پیوندی

احداث باغ نهال گردو کاما پیوندی

احداث باغ نهال گردو توسرخ پیوندی

احداث باغ نهال گردو سانلند پیوندی

احداث باغ نهال گردو رقم جمال

احداث باغ نهال گردو دماوند

احداث باغ نهال گردو شبین

احداث باغ نهال گردو تویسرکان

احداث باغ نهال گردو پکان آمریکایی

احداث باغ نهال گردو ضیااباد قوداقوز

احداث باغ بذر گردو خوشه ای

احداث باغ نهال گردو سجنو

ارقام نهال گردو پاریزین

احداث باغ نهال گردو یالووا

احداث باغ نهال گردو یالووا۳

احداث باغ نهال گردو رویال ارمین قاسمی ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو مراغه ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو کانادایی ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو خوشه ای فرانسوی ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو شیلی ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو اسرائیلی تخم مرغی ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو بیلچک ژنوتیپ برتر

احداث باغ نهال گردو خوشه ای اسراعیلی

li>